Du er her:  Velkommen - aktuelt

 

Pilgrimsvandring i Fuglsangs Have

Lørdag den 6. juli vil der være en kort pilgrimsvandring på knapt 3 km. i Fuglsang Have med sygehuspræst Birthe Friis og sognepræst Tom Friis. Vi mødes foran Fuglsang Kunstmuseum kl. 11.00. Vi går ”den blå rute” gennem ”Fuglsang Kunstlandskab” og har en ”Gudstjeneste med ben på.” Vi ender under kæmpetujaen og spiser vores madpakker, så tag vand og madpakke med, og evt. en lille pude til at sidde på  jorden under tujaen. Vi forsøger at servere kaffe, the og lidt sødt!

 

 

 Fuglsang Kunstmuseum

 

Kristuskrans Meditation

Søndag den 28. juli kl. 14.00 i Nr. Ørslev Præstegårds konfirmandstue og onsdag den 31. juli kl. 17.15 i Klosterkirken vil der være Kristuskrans meditations gudstjeneste med sygehuspræst Birthe Friis og sognepræst Tom Friis.  Vi har en stund med sang, refleksion og meditation. Du kan låne en Kristuskrans til meditationen i kirken / Konfirmandstuen.

 

  Jobs bog: Er Gud retfærdig?

 

 

Sangaftener

I Nr. Ørslev Præstegårds konfirmandstue fortsætter frem til sommerferien og tirsdag den 18. juni kl. 19.00 er sidste gang i denne sæson.Vi synger fra den nye højskolesangbog, og kirkernes organist vil sidde klar ved klaveret til at spille melodierne til de sangønsker, vi kommer med. Pause med kaffe, kage og frugt undervejs. Fri entré, og alle er naturligvis velkomne.

 

 

 

 Bibelhistorie for voksne

Tirsdag  den 4.juni 19.30 i Nr. Ørslev Præstegårds konfirmandstue. Bibelen er en stor og mangfoldig bog, og mange mennesker har i årenes løb givet udtryk, at de godt kunne tænke sig at vide lidt mere om alle bibelens kendte og knap så kendte fascinerende historier. Tom Friis vil genfortælle både kendte og ukendte historier fra Biblen, Denne gang bliver det om Prædikerens bog fra Det gamle testamente. Der kræves ikke nogen særlige forudsætninger for at være med, man kan bare møde op.

 

 pinse

 

Man kan finde  små andagtsvideoer på kirkernes Facebookside:

"Nr. Ørslev, Systofte og Sdr. Kirkeby Sogne"

samt på Youube kanalen:

"Birthe og Tom Friis"

 ------------

 

 Det nye Jerusalem opbygges - 60 x 80 cm

 

 


 

Kommende gudstjenester

23.juni, 4. s. e. Trin.

Strandkirken 10.00

Systofte 14.00

 

 30.juni, 5. s. e. Trin.

Nr.Ørslev 9.30

Sdr. Kirkeby 11.00

 

Lørdag 6. juli

Fuglsang Kunstmuseum 11.00

(Pilgrimsvandring)

 

 7.juli, 6. s. e. Trin.

Systofte 11.00

 

 14.juli, 7. s. e. Trin.

Nr. Ørslev 14.00

 

 21.juli, 8. s. e. Trin.

Sdr. Kirkeby 14.00

 


 

            


 

 

Du kan også følge med i kirkens liv på Facebook under

"Nr. Ørslev, Systofte og Sdr. Kirkeby Sogne"

 


 

   "Alle skal være oplært af gud"   

(Johannes 6,45)

 

 


  

www.sjaelesorg.nu