Sangaftener

Sangaften

I Nr. Ørslev Præstegårds konfirmandstue tirsdag den 14. juni kl. 19.00. Vi synger fra den nye højskolesangbog, og kirkernes organist vil sidde klar ved klaveret til at spille melodierne til de sangønsker, vi kommer med.  Pause med kaffe, kage og frugt undervejs. fri entré, og alle er naturligvis velkomne. Dette er sidste sangaften før sommerferien, vi vender tilbage til efteråret.

 

 

 

 

Bibelhistorie for voksne

Torsdag den 2. juni kl. 19.30 i Nr. Ørslev Præstegårds konfirmandstue. Bibelen er en stor og mangfoldig bog, og mange mennesker har i årenes løb givet udtryk, at de godt kunne tænke sig at vide lidt mere om alle bibelens kendte og knap så kendte fascinerende historier. Tom Friis vil genfortælle både kendte og ukendte historier fra Biblen, og det vil helt sikkert åbne op for samtaler om livets store spørgsmål. Det er nemlig formålet med bibelhistorierne. Der kræves ikke nogen særlige forudsætninger for at være med, man kan bare møde op. Denne gang bliver det om Apostlenes Gerninger.

  Paulus fylder meget i apostlenes gerninger

 

 

Skovgudstjeneste i Sdr. Kirkeby

Vi mødes foran kirken den 24. juli kl. 14.00, og går sammen til skoven, hvor gudstjenesten afholdes ved søen. Nyd også en tur rundt i skoven og se de mange forbedringer og tiltag, bl.a. en helt ny udkigsplatform og renoveret broovergang.

  skovsøen 

 

 

Friluftsgudstjeneste 

Det er planen, at vi fejrer gudstjeneste under åben himmel i Nr. Ørslev Præstegårdshave på 2. Pinsedag, den 6. juni kl. 14.00, og der vil efterfølgende også være kaffebord i haven. NB! Såfremt det skulle blive regnvejr, rykker vi inden døre i kirken og konfirmandstuen.

 

 friluftsgudstjeneste

 

 

 

 Kristuskrans

 

 

 

 

 

 

Landsby aftener

I Sdr. Kirkeby Sognehus holdes landsbyaftener den første onsdag i måneden fra kl. 19.00 - 21.00 året rundt. Her møder du din nabo under afslappede og kreative forhold. Der er kaffe/te.

 

 Sognehuset lige til højre for Sdr. Kirkeby Kirke

  

Pilgrims- og medvandring på Horreby Lyng – Danmission 200 år

I anledning af at Danmission fejrer sine første 200 år i juni 2022 vil der lørdag den 18. juni kl. 11.00 være en 4,7 km. lang pilgrimsvandring og medvandring på Horreby Lyng med sygehuspræst Birthe Friis og sognepræst Tom Friis. Vandringen bliver med fokus på Libanon. Der er sket meget siden dengang de første missionærer blev udsendt. Danmission er til stede i en række lande i Afrika, Mellemøsten og Fjernøsten, vel at mærke som ligeværdige partnere på de lokales præmisser. Derfor er begrebet medvandring blevet et nøgleord for Danmissions arbejde, ligesom Jesus selv gik sammen med de to på vejen til Emmaus. Derfor er en kristen også en medvandrer. Det gælder også i vores forhold til kristne i andre lande. Danmissions samarbejdspartnere giver i hvert fald udtryk for, at noget af det vigtigste er, at vi tænker på dem og beder for dem. Det vil vi reflektere over på vandringen Tag madpakker med.

 

 Pilgrimsmedvandring

 

 

Tag med til Hamborg

Lolland – Falster afdelingen af Danske Sømands- og Udlandskirker (DSUK)  arrangerer en 4-dages tur til Hamburg fra torsdag den 22. september til og med søndag den 25. september. Turen har flere gange været udskudt pga. corona, men nu prøver vi igen. Udførligt program kan hentes på LF Stifts hjemmeside eller ved henvendelse hos Tom Friis. Prisen er 4095 kr.  pr. person i dobbeltværelse. Forhånds tilmelding sker til Nils Roland på tlf. 24 96 85 65 eller mail: ncr@mail.dk.

 

 

  

Elbphilharmonie i Hamborg